مهاجرت

مهاجرت چیست؟

مهاجرت به عملی گفته می‌شود که از طریق آن، فرد به صورت انفرادی و یا به همراه خانواده به کشوری خارجی نقل مکان نموده و برای مدت زمان طولانی و حتی دائمی به زندگی، کار و همچنین تحصیل می‌پردازد.بعضی از افراد برای ارتقا وضعیت شغلی و کسب درآمد ارزی، برخی برای سرمایه‌گذاری و برخی دیگر برای تحصیل نیز تصمیم به مهاجرت به کشورهای مهاجرپذیر می‌گیرند.

اقامت و اقامتگاه

پس از مهاجرت اولین موردی که به ذهن افراد می‌رسد، اقامت و اقامتگاه است. اقامت دغدغه خیلی از افرادی‌ست که قصد مهاجرت دارند. در حقیقت مهاجرت و اقامت دو موضوع به هم تنیده شده هستند.دقت داشته باشید که میان اقامتگاه با محل سکونت فرق وجود دارد و قوانین در هر کدام متفاوت عمل می‌کنند. اقامتگاه بدون در نظر گرفتن تابعیت فرد، وی را از نظر مادی و حقوقی به خاک یک کشور پیوند می‌دهد که می‌تواند داخلی و یا بین‌المللی باشد.

تمامی ایرانیانی که به دنبال مهاجرت به کشورهای دیگر هستند، با داشتن تابعیت ایرانی بایستی ابتدا از طریق دریافت مجوزها و اقدام از طریق یکی از روش‌های قانونی مهاجرت به مدت چند سال در کشور مقصد زندگی کنند و بعد از آن دریافت تابعیت نمایند.با دریافت تابعیت شما به عنوان یکی از افراد جامعه کشور جدید پذیرفته می‌شوید که وظایف سیاسی، حقوقی، داخلی و بین‌المللی را بر عهده خواهید داشت و در مقابل دولت نیز مسولیت‌هایی را در قبال شما خواهد داشت.

روش‌های قانونی :

مهاجرت تحصیلی

روش‌های مهاجرت تحصیلی بیش از هشت مورد را شامل می‌شوند که در این میان بعضی با تقاضای بیشتری مواجه هستند و سالانه افراد بسیاری را به نتیجه دلخواه خود می‌رسانند.

روش‌های مهاجرت تحصیلی از جمله راه‌هایی است که جزو پردرخواست‌ترین‌ها بوده و می‌تواند با حداقل هزینه شما را به اقامت و سپس شهروندی یک کشور برساند. دریافت پذیرش از هر یک از مدارس، کالج‌ها و یا دوره‌های زبان کشورهای خارجی می‌تواند برای شما ویزای تحصیلی و مجوز اقامت قانونی تا پایان دوره معین شده را به همراه داشته باشد.ولی بعد از اتمام دوره تحصیلی ویزای شما باطل می‌‌گردد که جهت تمدید بایستی اقداماتی را انجام داده و آن را به ویزای کاری تبدیل سازید.

در ابتدا شما با ویزای تحصیلی به خاک یک کشور قدم می‌گذارید ولی در صورتی که به دنبال اخذ اقامت دائم و ماندگاری در آن کشور هستید، به دنبال کاری مناسب برای خود باشید.کار همزمان با تحصیل در ابتدا با محدودیت ساعتی همراه است ولی اگر بتوانید با کار ساعتی کارفرمایی مناسب برای خود پیدا کنید و زمینه کار دائم بعد از اتمام تحصیل را مهیا سازید، می‌توانید به اقامت برسید.هر ساله افراد زیادی جهت ادامه تحصیل خود در مقاطع مختلف که بیشتر در مقطع دانشگاهی بوده، اقدام به اخذ ویزای تحصیلی می‌کنند. خوشبختانه کشورهای پیشرفته با هدف جذب استعدادهای جوان و برابر سازی فرصت‌های آموزش، سالانه جمعیت کثیری از دانشجویان بین‌المللی را می‌پذیرد.کسانی که مهاجرت تحصیلی می‌کنند، افزون بر کسب دانشی با ارزش و کم‌نظیر، مسیر ورود به دنیای اشتغال و همینطور اخذ اقامت دائم کشور مقصد برایشان هموارتر است.

مهاجرت کاری

یکی دیگر از انواع روش‌های قانونی مهاجرت، مهاجرت کاری است که در آن افراد جهت دستیابی به فرصت‌های شغلی با درآمدی بهتر به کشوری دیگر که از لحاظ وضعیت اشتغال، حقوق، رفاه شغلی و غیره برتری دارد، مهاجرت می‌کنند.در حقیقت روش‌های مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری جزو پرطرفدارترین روش‌های مهاجرتی هستند. مهاجرت شغلی معمولا در شرایطی رخ می‌دهد که فرد مهاجر از امکانات کافی برای زندگی در کشور خود برخوردار نباشد و یا برای ارتقا سطح زندگی خود از جمله از نظر معیشتی و شغلی به کشوری پیشرفته‌تر با موقعیت‌های شغلی بهتر مهاجرت نماید. از جمله دیگر اهداف اصلی بیشتر افراد در روش مهاجرت کاری، اخذ اقامت دائم و سپس دستیابی به شهروندی کشور مقصد می‌باشد.

در قانون تقریبا همه مقاصد محبوب برای مهاجرت کاری نیز این گونه بوده که فردی که ویزای کاری آن کشور را دریافت می‌کند، در اکثر مواقع ابتدا ویزای وی موقت و البته قابل تمدید بوده و سپس بعد از گذشت چند سال، بسته به قانون کشور مقصد با پرداخت مالیات و عدم ایجاد مشکل قانونی برای خود می‌تواند جهت گرفتن اقامت دائم کشور مقصد اقدام نماید. از این رو مهاجرت کاری نیز مانند دیگر روش‌های مهاجرتی نیازمند یک‌سری شرایط و صلاحیت‌های لازم می‌باشد که با توجه به قانون هر کشوری می‌تواند دارای تفاوت‌هایی باشد.

مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری

سرمایه‌گذاری از جمله راه‌هایی است که بسیار توسط کشورهای مختلف دنیا استقبال شده و می‌توان از طریق آن طی مدت زمان کوتاه‌تری در مقایسه با روش‌های قانونی مهاجرت دیگر به اقامت دائم دست یافت.اخذ اقامت از طریق سرمایه‌گذاری که به شهروندی اقتصادی نیز شهرت دارد، به وضعیتی گفته می‌شود که در آن شخص متقاضی مبلغ قابل توجهی را در اقتصاد کشور مقصد سرمایه‌گذاری نماید.

همانطور که گفته شد، در این روش شما با سرمایه‌گذاری مبلغی پول، اجازه اقامت در کشور مورد دلخواهتان را به دست خواهید آورد که می‌تواند برای همسر و فرزندانتان نیز حق اقامت را به همراه داشته باشد.مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری زمانی منجر به دریافت اقامت دائم می‌‌گردد که بتوانید سرمایه خود را تا پنج سال در کشور مقصد حفظ و مالیات را پرداخت نمایید.

مهاجرت از طریق ثبت شرکت در خارج

یکی از روش‌های قانونی مهاجرت به سایر کشورها، ثبت شرکت در کشور خارجی مورد نظر است. شما می‌توانید با هزینه بسیار پایین‌ و صرف زمان کم از طریق ثبت شرکت برای خود و اعضای خانوادتان اقامت یک کشور را اخذ نمایید.

کسانی که قصد مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت را دارند، نیازی به اخذ ویزای کار ندارند، تنها لازم است مجوز اقامت در کشور مورد نظر را برای ثبت شرکت داشته باشند. این مجوز اقامت در ابتدا به صورت موقت بوده و بعد از گذشت چند سال، بر حسب موفقیت در تجارت، کسب و کار و همینطور شرکت ثبت شده، فرد خواهد توانست ویزای بلند مدت و دائم را نیز اخذ نماید.

مهاجرت از طریق خرید ملک در کشورهای خارجی

خرید ملک در خارج از کشور یک پروسه پیچیده است. البته مسائل زیادی در سطح جهانی مربوط به خرید ملک وجود دارند مانند متراژ ملک و سبک معماری آن ملکی که به دنبال آن هستید و همچنین مکان و محدوده قیمت، همه این موارد در انتخاب شما نقش دارند.در واقع خرید ملک در کشورهای خارجی می‌تواند فرصتی باشد که بتوانید اقامت کشور مورد نظرتان را دریافت نمایید. با این وجود در مورد املاک و مستغلات در خارج از کشور، بایستی تمام مسائل مربوط به خرید بین‌المللی با هدف سرمایه‌گذاری در املاک خارج از کشور را نیز در نظر گرفت.

توجه داشته باشد که بعضی از کشورها افزون بر سرمایه معین شده در قیمت خانه، مدت زمان مشخصی را نیز برای سکونت شخص در نظر می‌گیرند و شما بایستی مدت معینی از سال را در این کشور زندگی کنید. خرید ملک هر چند که از روش‌های قانونی مهاجرت می‌باشد ولی در خیلی از کشورها محدودیت فراوانی دارد.

مهاجرت از طریق ویزای تمکن مالی یا بازنشستگی

یکی از روش‌های قانونی مهاجرت به خارج از کشور، مهاجرت از طریق تمکن مالی یا بازنشستگی است که می‌تواند شما را به اقامت دائم یک کشور برساند.در حقیقت ویزای تمکن مالی که بیشتر به افراد بازنشسته داده می‌شود که نشان می‌دهد از طریق دریافت حقوق و داشتن پشتوانه، توانایی فراهم کردن هزینه‌های زندگی خود و خانوادشان را در کشور مقصد داشته و نیازی به حمایت از طرف دولت کشور مورد نظر و یا کار ندارند. اکثر کشورها برای ویزای خودحمایتی شرط حضور دارند. این یعنی بعد از اخذ ویزای تمکن مالی یا همان خودحمایتی این کشورها لازم است حداقل 6 ماه از سال را در کشور مقصد حضور داشته باشید تا ویزای شما برای دوره بعد تمدید گردد.

ویزای تمکن مالی یا بازنشستگی اغلب در دروه‌های یک یا دو ساله تمدید می‌شود و بعد از پنج تا هفت سال زندگی در این کشورها می‌توانید جهت گرفتن اقامت دائم و تابعیت اقدام نمایید.

در حال حاضر کشورهای فرانسه، اتریش، یونان و همینطور اسپانیا از بهترین گزینه‌هایی هستند که می‌توانید جهت دریافت این نوع اقامت در آن‌ها اقدام کنید. البته لازم است بدانید که منبع درآمد ثابت نباید لزوما از دریافت حقوق از طرف بازنشستگان فراهم شود و می‌تواند از هر منبع مالی دیگر نظیر اجاره بهای املاک و … نیز باشد و فقط شرط آن دائمی بودن و دریافت حقوق به صورت ماهیانه است که پاسخگوی هزینه‌های شما در کشور مقصد باشد.

مهاجرت از طریق تولد فرزند در خارج از کشور

تمام خانواده‌ها می‌خواهند فرزند خود را در بهترین شرایط ممکن به دنیا آورده و بزرگ کنند، به همین جهت روش مهاجرت از طریق تولد فرزند در خارج از کشور را انتخاب می‌نمایند که می‌تواند از مناسب‌ترین روش‌های قانونی مهاجرت باشد. ولی بایستی در نظر داشته باشید که قوانین کشورها با یکدیگر فرق داشته و نمی‌توان از این روش در هر کشوری به اقامت رسید. بر حسب این شیوه مهاجرت، فرزندانی که در کشورهای واجد شرایط به دنیا می‌آیند، به عنوان شهروند آن شناخته می‌شوند که این به منزله بهره‌مندی از مزیای زندگی و شهروندی در آن کشور نیز است.

کشورهای بسیاری در آمریکا، اروپا و همچنین آسیا این امکان را برای افراد خارجی مهیا نموده‌اند ولی شرایط جهت دریافت اقامت از هر یک، متفاوت می‌باشد. باید گفته شود که اگر به دنبال دریافت اقامت از طریق تولید فرزند خود هستید، بدانید که بعضی از کشورها والدین را واجد شرایط اقامت نمی‌دانند و فقط به نوزاد اقامت می‌دهند.

مهاجرت از طریق ازدواج

از سایر روش‌های قانونی مهاجرت که می‌تواند شما را به اقامت دائم و سپس شهروندی یک کشور برساند، ازدواج با اتباع کشوری دیگر می‌باشد. برای رسیدن به اقامت از طریق ازدواج ابتدا باید ازدواج شما به طور رسمی ثبت شده و سپس با مراجعه به سفارت و ارائه کل مدارک ویزای خود را دریافت کنید. بعد از بازدید و بررسی مدارک ویزا برای شخص به مدت یک سال صادر می‌گردد که قابل تمدید بوده و چنانچه در سال‌های بعد ازدواج همچنان پایدار باشد، ویزا هر ساله تمدید می‌شود. بعد از حداقل سه سال تمدید ویزا به طور مداوم می‌توانید درخواست اقامت دائم و تابعیت بدهید.

بررسی راه های مهاجرت

راه های مهاجرت متنوع هستند و شما باید ببینید که بهترین راه برای مهاجرت بر اساس شرایط فردی‌تان چیست؟ به عنوان مثال اگر در دوران دانشجویی خود به سرمی‌برید، انواع مهاجرت تحصیلی بهترین انتخاب برای شما هستند اما اگر سرمایه و شرایط مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری را دارید، باید به سراغ روش هایی مانند خرید ملک یا ثبت شرکت بروید. پس شما با داشتن اطلاعات کافی از انواع روش مهاجرت و همچنین شرایط کشورهای مختلف مهاجرپذیر باید انتخاب کنید که به عنوان مثال مهاجرت کاری به آلمان برایتان مناسب‌تر است یا ثبت شرکت در مجارستان.

با ما در این مقاله همراه باشید تا به عنوان راهنمای مهاجرت، صفر تا صد شرایط انواع روش های مهاجرت به خارج را بر منابع معتبر هر کشور در اختیارتان قرار دهیم و ابهامات ذهنی شما را در آغاز مسیر مهاجرتتان برطرف کنیم.

قوانین مهاجرت به چه صورت است؟

انواع روش های مهاجرت و کشورهای مختلف، قوانین خاص خود را دارند اما اگر به طور کلی بخواهیم لیستی از مهم ترین قوانین مهاجرت ذکر کنیم، به فهرست زیر می‌رسیم:

 • مدارک شما برای مهاجرت باید قانونی، معتبر و به‌روز باشند.

 • پاسپورت شما باید تا حداقل 6 ماه آینده اعتبار داشته باشد.

 • در اکثر روش‌های مهاجرتی شما باید تمکن مالی لازم را داشته باشید و این مبلغ باید از روش‌های قانونی به دست آمده باشد.

 • مراحل اخذ انواع ویزا برای مهاجرت باید تنها و تنها از طریق کنسولگری یا سفارت کشور مقصد طی شود.

 • مهاجران تنها به اندازه مدت اعتبار ویزا یا اقامت موقتشان مجاز به حضور در کشور مقصد هستند. پس از این مدت یا باید ویزا و اقامت خود را تمدید کنند یا از کشور مقصد خارج شوند.

هزینه مهاجرت قانونی چقدر است؟

یکی از نکاتی که تعیین می‌کند شما شرایط مهاجرت را دارید یا نه، هزینه هایی است که در مراحل مهاجرت یا پس از آن باید بپردازید.

این هزینه ها را می‌توان در چند بخش اصلی بررسی کرد:

 • تمکن مالی

 • هزینه زندگی

 • هزینه تحصیل

 • سایر هزینه ها

تمکن مالی چیست؟ گواهی تمکن مالی سندی است که نشان می‌دهد شما توانایی مالی برای زندگی در کشور مقصد و رفع نیازهای فردی خود را دارید.

مبلغ تمکن مالی بسته به اینکه با چه روشی مهاجرت می‌کنید، شرایط مهاجرت شما چگونه است و کشور مقصدتان کجاست، تغییر می‌کند. به عنوان مثال تمکن مالی برای دانشجویی که با بورسیه مهاجرت می‌کند نسبت به کسی که قصد مهاجرت تحصیلی بدون بورسیه را دارد، فرق دارد.

ما در جدول زیر بازه‌ای کلی برای تمکن مالی لازم جهت مهاجرت به پرطرفدارترین کشورها را ذکر کرده‌ایم:

هزینه زندگی در کشورهای مختلف

یکی از عواملی که می‌تواند در انتخاب کشور مقصد و راه مهاجرت به آن موثر باشد، هزینه زندگی در آن کشور است. در اکثر مواقع متقاضیان به دنبال ارزان ترین کشورها برای مهاجرت هستند.

ما در جدول زیر لیست هزینه زندگی ماهانه در بهترین کشورها را به یورو ذکر کرده‌ایم:

هزینه تحصیل در کشورهای مختلف

شما در دو صورت ممکن است با هزینه تحصیل در کشور مقصد خود درگیر باشید:

 • 1. مهاجرت تحصیلی را از بین انواع راه های مهاجرت انتخاب کرده باشید.

 • 2. انتخاب شما مهاجرت با خانواده بوده است و باید برای تحصیل همسر یا فرزندان خود هزینه بپردازید.

مبالغ هزینه تحصیل به چند عامل اصلی وابسته است:

 • کشور محل تحصیل

 • مقطع تحصیلی

 • نوع مدرسه / دانشگاه انتخابی

 • رشته انتخابی

ما در جدول زیر هزینه تحصیل در دانشگاه های بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی را ذکر می‌کنیم اما پیش از آن به یک نکته‌ی طلایی دقت کنید:

سایر هزینه های راه های مختلف مهاجرت

از دیگر هزینه هایی که برای مهاجرت به کشورهای مختلف، متفاوت است می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 • هزینه اخذ ویزا

 • هزینه ثبت درخواست پذیرش

 • هزینه سفر و تهیه بلیت

 • هزینه وکیل

مراحل مهاجرت

 • در نظر گرفتن تمامی شرایط فردی (بررسی شرایط مالی، شرایط تحصیلی، هدف از مهاجرت و …)

 • آشنایی با انواع راه های مهاجرت و انتخاب بهترین روش

 • آشنایی با شرایط روش مهاجرتی انتخابی در کشورهای مختلف و انتخاب کشور

 • اقدام برای مراحل اولیه (مثلاً اگر انتخاب شما مهاجرت تحصیلی است، ابتدا باید از یک دانشگاه در کشور مقصد پذیرش بگیرید. یا قصد ثبت شرکت در اروپا را دارید، مراحل ارائه برنامه تجاری و افتتاح حساب بانکی را پیش ببرید.)

 • از سفارت کشور مقصد در کشور محل زندگی‌تان وقت بگیرید.

 • مدارک خود را برای سفارت آماده کنید.

 • در تاریخ مقرر برای درخواست و دریافت ویزا اقدام کنید.

 • کارهای سفر به کشور مقصد و تهیه بلیت را انجام دهید.

 • در کشور مقصد نیز مراحلی مانند ثبت نام نهایی در دانشگاه در روش مهاجرت تحصیلی، مراجعه به محل کار در روش مهاجرت کاری و … را انجام دهید.

مدارک لازم برای مهاجرت: 

از جمله مدارک لازم و مشترک بین راه های مختلف مهاجرت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 • مدارک شناسایی معتبر

 • عکس

 • مدارک تحصیلی

 • مدارک زبان

 • مدارک بیمه و سابقه کار

 • گواهی تمکن مالی

 • گواهی سلامت

 • رزومه

 • انگیزه‌نامه

مهاجرت به آمریکا از طریق مسیرهای کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، قبولی در لاتاری، پناهندگی، تولد و ازدواج در این کشور، امکان پذیر می باشد. مهاجرت به آمریکا از طریق هرکدام از این روش ها الزامات خاص خود را دارا می باشد. اما به طور کلی، تسلط به زبان انگلیسی، دارا بودن تمکن مالی کافی، داشتن رزومه کاری و تحصیلی خوب، عدم سوء پیشینه و موفقیت در مصاحبه، از جمله شرایط اولیه لازم برای مهاجرت به آمریکا می باشد.

هزینه مهاجرت به آمریکا بسته به روش انتخابی و عوامل گوناگون متفاوت می باشد اما به صورت کلی میانگین هزینه های اخذ اقامت آمریکا، صرف نظر از تمکن مالی موردنیاز، حدود 4,000 الی 11,300 دلار می باشد. با ما در این مقاله همراه باشید تا به تفضیل به توضیحاتی در خصوص شرایط و روش های مختلف برای مهاجرت به آمریکا پردازیم.

مزایای مهاجرت به آمریکا

یکی از اصلی ترین مزایای مهاجرت به آمریکا این است که متقاضیان پس از چند سال زندگی در آمریکا و پرداخت مالیات می توانند، اقامت دائم این کشور را اخذ نمایند و پس از آن هم می توانند برای شهروندی آمریکا اقدام کنند. در زیر به صورت تیتر وار به مزایای مهاجرت به آمریکا اشاره نموده ایم:

 • 

استانداردهای بالای زندگی

 • 

اقتصادی قوی و پویا

 • 

آب و هوای مناسب و طبیعتی زیبا

 • 

پیشرفته بودن سیستم مخابراتی

 • 

آسان بودن پروسه راه اندازی بیزینس و کسب و کار

 • 

وجود مسکن بسیار

 • 

دارا بودن برترین دانشگاه های جهان

 • 

حقوق و درآمد بالا

 • 

میزان پایین مالیات نسبت به باقی کشورهای پیشرفته

 • 

کیفیت بالای بیمه و خدمات درمانی و بهداشتی

 • 

تنوع فرهنگی 

 • 

وجود موقعیت های شغلی بسیار برای متخصصان

راه های مهاجرت به آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق روش های کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری در آمریکا، ازدواج، تولد، قبولی در لاتاری، هنرمندان و افراد فوق موفق و پناهندگی، امکان پذیر می باشد. در ادامه مقاله شرایط مهاجرت از طریق هر روش شرح داده شده است.

مهاجرت به آمریکا از طریق کار 

کار در آمریکا از روش های مهم مهاجرت به آمریکا می باشد. یقینا مقصود افرادی که تصمیم نهایی برای مهاجرت به آمریکا از روش کاری را گرفته اند، اخذ گرین کارت این کشور می باشد. همچنین افراد باید در نظر داشته باشند انواع مختلفی ویزای کار آمریکا وجود دارد که طبیعتا همه این ویزا ها منجر به دریافت گرین کارت آمریکا نمی شوند. برای اخذ اقامت دائم آمریکا، شخص متقاضی باید حداقل 5 الی 7 سال در کشور آمریکا اقامت داشته باشد، همچنین پس از گذشت 10 سال نیز قادر به درخواست گرین کارت این کشور می باشد.

یکی از بهترین راه ها برای مهاجرت به آمریکا مهاجرت برای تحصیل در آمریکا است .  از مهم ترین شرایط اخذ ویزای تحصیلی آمریکا، این است که متقاضی می بایست به افسر پرونده ثابت کند، که پس از اتمام دوره تحصیلی خود، به کشور خود باز خواهد گشت. اثبات این موضوع و قبولی در مصاحبه با آفیسر سفارت، نیازمند تجربه و علم تخصصی مهاجرت می باشد.

یکی از مهم ترین نکات برای اقدام در این روش و اخذ ویزای تحصیلی آمریکا قبولی در یکی از آزمون های SAT یا ACT می باشد، که متقاضیان بسته به دانشگاه و ایالت، یکی از این دو آزمون را باید انتخاب کنند. همچنین لازم به ذکر است که افراد پس از پایان تحصیل در امریکا تنها 2 ماه فرصت برای یافتن کار در این کشور خواهند داشت.

ویزای EB5 

برای واجد شرایط بودن در برنامه سرمایه گذاری EB-5، یک سرمایه گذار خارجی باید حداقل سرمایه ای را در شرکت تجاری جدید سرمایه گذاری کند که حداقل 10 کارگر واجد شرایط ایالات متحده را به صورت تمام وقت استخدام کند. حداقل مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری نیز وابسته به مکان سرمایه گذاری می باشد. اگر مکانی که در آن می خواهید سرمایه گذاری کنید، روستایی و کم جمعیت باشد 900 هزار دلار و برای مناطق شهری 1.8 میلیون دلار سرمایه نیاز می باشد. این ویزا قابلیت تبدیل به گرین کارت یا اقامت دائم را دارد.

ویزای E2

این نوع ویزا به اقامت آمریکا با سرمایه گذاری کم نیز شناخته می شود. در این ویزا متقاضی مجوز خرید یا راه اندازی کسب و کار را دارد و می بایست بیزینسی که می خواهد خریداری نماید، اکتیو باشد به این معنی که حتما بر روی آن نظارت مستقیم  و کارمند داشته باشد. از مزایای این روش می توان به این نکته اشاره نمود که با حداقل مبلغ 100 تا 150 هزار دلار می توان این نوع اقامت را اخذ کرد.

ویزای E1

در این نوع ویزا نیاز نیست که شما در آمریکا مشغول به سرمایه گذاری شوید، فقط کافی است اثبات نمایید که با شرکتی در آمریکا مشغول مبادله کالا هستید. میزان ارزش این کالاهای در حال مبادله می بایست حداقل 100 هزار دلار باشد. در این نوع اقامت تا زمانی که کالا مبادله می کنید می توانید اقامت دریافت نمایید.

ویزای L1

این ویزا مخصوص افرادی است که می خواهند یک شعبه از شرکت خود را در آمریکا داشته باشند. برای این منظور می بایست در کشورشان حتما شرکت داشته و حداقل 1 سال از تاسیس آن شرکت گذشته باشد. 

مهاجرت به امریکا از طریق لاتاری 

مهاجرت به آمریکا از طریق قرعه کشی یا همان لاتاری نیز امکان پذیر می باشد. به این دلیل نام این طرح مهاجرتی لاتاری گذاشته شده است که برندگان از طریق قرعه کشی تصادفی، از بین 10 الی 12 میلیون نفری که هر سال در سراسر جهان ثبت نام می کنند، مشخص می شوند. آمریکا به منظور حفظ تنوع در جمعیت، این قانون را برای مهاجرت از مناطق خاصی از جهان به کشور خود، تنظیم کرده است.

در این طرح سالیانه تنها 55,000 نفر از افرادی که تابع کشورهایی هستند که تعداد مهاجر کمتری را در آمریکا دارند، از طریق قرعه کشی پذیرفته می شوند. خوشبختانه ایران هم جزء کشورهایی است که افراد آن قادر می باشند در لاتاری شرکت کنند. پس از برنده شدن در لاتاری آمریکا، فرد قادر است ویزای لاتاری آمریکا را دریافت کند و با گرین کارت به کشور آمریکا وارد شود. 

مهاجرت به آمریکا از طریق تولد

یکی دیگر از راه های مهاجرت یا اخذ تابعیت آمریکا از طریق تولد در آمریکا می‌باشد  در حالت کلی، کشورها برای اعطای تابعیت از طریق تولد، از سیستم خاک و یا از سیستم خون تبعیت می کنند. اکثر کشورهای اروپایی مثل دانمارک، اتریش، هلند و … از سیستم خون تبعیت می کنند، بدین معنا که پدر یا مادر کودک متولد شده باید تبعه آن کشور باشند.

اما در خصوص کشور آمریکا تابعیت از طریق سیستم خاک اعطا می شود. به این معنی که اگر پدر و مادری فرزند خود را در خاک آمریکا به دنیا بیاورند، فارغ از اینکه پدر و مادر چه تابعیتی دارند، فرزند آن ها تابعیت آمریکا را دریافت خواهد کرد. این نکته قابل توجه است که تولد فرزند در خاک آمریکا و اخذ تابعیت این کشور برای فرزند، هیچ گونه آثار تابعیتی برای پدر و مادر را به دنبال نخواد داشت و بعد از 14 الی 15 سال ممکن است بتوانند درخواست تابعیت و پاسپورت دهند.

مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج 

یکی دیگر از راه های مهاجرت به آمریکا، که منجر به اخذ گرین کارت نیز می شود، ازدواج در آمریکا  است. این ویزا تحت عنوان ویزای K1 یا ویزای نامزدی، می باشد. این ویزا 3 ماهه است. پروسه اخذ ویزای نامزدی آمریکا برای کسانی که سیتیزن آمریکا هستند و می خواهند همسر یا نامزد خود را به این کشور آورند، 1 سال الی 1 سال و نیم به طول می انجامد. 

بعد از این که شخص وارد خاک آمریکا شد می تواند مراحل و مراسم ازدواج خود را انجام دهد. متقاضیان 90 روز فرصت دارند که مراحل قانونی ازدواج خود را طی نمایند. بعد از ازدواج ابتدا یک اقامت 3 ساله به متقاضی اهدا می شود و بعد از آن، متقاضی می تواند برای اخذ گرین کارت آمریکا درخواست دهد. 

اگر در مدت این 90 روز ازدواج صورت نگیرد فرد متقاضی مجبور به ترک خاک آمریکا می شود، همچنین اگر این کشور را ترک نکند، مورد پیگرد قانونی قرار گرفته و ممکن است بعداً دیگر اجازه ورود به آمریکا به وی داده نشود. برای کسب این نوع ویزا شرایط و مدارک خاصی نیاز است که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:

 • 

پر کردن فرم i-129f و ارسال این فرم به مرکز ویزاهای بین المللی (NVC)

 • 

صدور Case Number از طرف NVC و ارسال آن به کنسولگری

 • 

ارائه مدارکی که ثابت کند شما و نامزدتان در طول دو سال گذشته با هم در ارتباط بوده اید

 • 

اگر قبلاً ازدواج کرده اید باید مدارک مربوط به طلاق یا فوت همسر سابق خود را ارائه دهید

 • 

پر کردن فرم I-134 که در مورد اطلاعات مربوط به ساپورت مالی است

 • 

ارائه پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار

 • 

گواهی عدم سوء پیشینه و سلامت پزشکی

 • 

پرداخت هزینه های مربوط به این مراحل

 • 

تمامی مدارک باید 15 روز قبل از روز تعیین شده برای مصاحبه به سفارت ارسال شود

مهاجرت به آمریکا برای هنرمندان و افراد فوق موفق

ویزای هنرمندان آمریکا برای آن دسته از متقاضیانی که فعالیت های خاصی را انجام می دهند، از طریق ویزاهای نوع O و P ارائه می شود. به طور کلی، ویزا های نوع P برای کسانی است که در سطح بین المللی شناخته شده بوده و در برنامه های پربیننده و مصاحبه های تلویزیونی شرکت کرده باشند. 

فرد می تواند مادامی که فعالیت خود را در زمینه های هنری و ورزشی ادامه می دهد، این ویزا را تمدید کند و در عین حال از اداره مهاجرت آمریکا درخواست گرین کارت کند. دسته بندی های مختلف این نوع از ویزا ها را در زیر به اختصار بیان نموده ایم:

 • 

ویزای O1 

این ویزا برای اشخاصی است که توانایی فوق العاده ای در علوم، هنر، آموزش، تجارت، دو و میدانی و یا سابقه قابل توجه و درخشانی در صنعت فیلمبرداری یا صنعت تلویزیون داشته و در سطح ملی یا بین المللی شناخته شده می باشند. 

 • 

ویزای O2 

این نوع از ویزای برای افرادی ست که هنرمندان یا ورزشکاران را همراهی می کنند و به آن ها در انجام یک رویداد یا اجرای خاص کمک کنند. این ویزا معمولا برای همراهان افرادی که ویزای O1 را دریافت کرده اند، صادر می شود. 

این دسته از افراد مهارت و تجربه بسیار مهمی دارند که توسط یک کارگر آمریکایی به راحتی قابل اجرا نیست و برای عملکرد موفق O-1 ضروری است. 

 • 

ویزای O3 

این ویزا برای همسران و یا فرزندان کسانی که ویزای O-1 و O-2 را دریافت کرده اند صادر می شود. 

 • 

ویزای P1 

مختص هنرمندان و ورزشکاران شناخته شده در سطح جهانی است، که برای شرکت در یک تورنومتر خاص در یک بازه زمانی مشخص درخواست ویزا می دهند. 

 • 

ویزای P2 

این نوع از ویزا برای هنرمندان و ورزشکارانی صادر می شود که به هدف یک برنامه تبادلی بین سازمانی در آمریکا و سازمانی در کشور دیگر، شرکت می کنند. 

 • 

ویزای P3 

این ویزا معمولاً برای گروه هنرمندان و موسیقی دانان که قصد دارند فرهنگ و موسیقی ملی کشور خود را در یک دوره کوتاه مدت اجرا و یا تعلیم دهند، صادر می شود.

آسان ترین راه مهاجرت به آمریکا

راه های مهاجرت به آمریکا بسیار متنوع می باشد و به طبع هر کدام از این مسیرها زمان، هزینه و پروسه خاص خود را دارند. قطعا همه این مسیرها برای تمامی افراد مناسب نمی باشد و متقاضیان می بایست ابتدا با یاری گرفتن از یک مشاور مهاجرتی مجرب، بررسی درست مسیرها و شناخت کامل معایب و مزایای مهاجرت از طریق هر مسیر، بهترین و راحت ترین راه مهاجرت به آمریکا را متناسب با وضعیت خود انتخاب نماید.

به طور کلی، یکی از بهترین و آسان ترین راه های مهاجرت به امریکا، مهاجرت کاری می باشد. علاوه بر اینکه هزینه بسیار اندکی برای این مسیر صرف خواهد شد، متقاضی حقوق دریافت خواهد کرد و پس از چند سال می تواند اقامت دائم کشور آمریکا را اخذ نماید.

شرایط مهاجرت به آمریکا

کشور آمریکا به جهت بهره مندی از اقتصادی قدرتمند، شرکت های بزرگ و دانشگاه های مطرح در سراسر جهان، بستر مناسبی برای رشد و پیشرفت را در اختیار مهاجرین قرار می دهد. متقاضیان جهت مهاجرت به آمریکا، می بایست الزامات و شرایط خاصی را رعایت نمایند. شرایط عمومی مهاجرت به آمریکا عبارت است از: 

 • 

تسلط به زبان انگلیسی (آیلتس 6.5)

 • 

داشتن تمکن مالی کافی

 • 

ارائه رزومه تحصیلی و کاری خوب

 • 

موفقیت در مصاحبه

 • 

نمایش گواهی عدم سوء پیشینه

همچنین شرایط دیگری که متقاضیان مهاجرت به آمریکا باید به آن توجه نمایند، در زیر شرح داده شده است:

 • 

مدت زمان مهاجرت به آمریکا

مدت زمان اخذ گرین کارت آمریکا، غالبا حدود 2 سال می باشد. اما به صورت کلی، پروسه مهاجرت به آمریکا به صورت حدودی 3 سال زمان می برد.

 • 

شرایط مهاجرت افراد زیر 18 سال به آمریکا

اگر قصد دارید فرزند زیر 18 سال خود را برای زندگی به آمریکا بفرستید، یا خود کمتر از 18 سال سن دارید و تمایل دارید در این کشور زندگی کنید باید گفت که مهاجرت به آمریکا برای افراد زیر 18 سال به طور معمول از دو طریق ممکن است. 

یک روش از طریق تحصیل در آمریکا است که می بایست شرایط لازم برای تحصیل در مدارس آمریکا را برآورده کنید و روش دیگر اقدام از طریق مهاجرت به آمریکا از طریق خویشاوندی است. به بیان بهتر در صورتی که حداقل یکی از والدین شما بتواند اقامت آمریکا را کسب کند، شما می توانید به عنوان همراه با او به آمریکا روید.

مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا 

در مورد رایج ترین انواع ویزاهای تجاری، دانشجویی یا مسافرتی که ممکن است هنگام آمدن یا سفر به آمریکا به آن نیاز داشته باشید، بررسی مدارک لازم برای مهاجرت به آمریکا کاری مهم است. با توجه به نوع ویزای آمریکا شما ممکن است مدارک  لازم برای مهاجرت به آمریکا متفاوت باشد ولی مدارک مشترک در زیر لیست شده اند:

 • 

دو قطعه عکس رنگی با پس زمینه سفید

 • 

ارائه گواهی معاینه پزشکی

 • 

پاسپورت معتبر با حداقل یک سال اعتبار

 • 

پر کردن فرم DS-260

 • 

گواهی ازدواج در صورت متاهل بودن

 • 

نامه تمکن مالی

 • 

گواهی عدم سوء پیشینه کیفری

اما با پرنده مهاجر نیازی به روند ندارید

ما در کمتر از سه ماه پاسپورت کشور مورد نظر شما را در دستان شما قرار میدهیم

احسان مهاجر

کشور های قابل اقدام :

آمریکا، کانادا، سوئیس، فرانسه، اسپانیا، پرتغال، نروژ، دانمارک، استونی، اتریش، ایتالیا، یونان، برزیل، مکزیک، آرژانتین، پاراگوئه، کلمبیا، شیلی، چک، لیتوانی، مالت، قبرس، باهاماس، سنت کیس، دومینیکا، سنت لوسیا، لوکزامبورگ، اوکراین، روسیه، اسرائیل، امارات، قطر، بحرین، ایران، عراق، سوریه، گرجستان، سنگاپور، مجارستان، صربستان، آلبانی، مالزی، سنگاپور، عمان، اردن، عربستان، تونس، مراکش، الجزایر، سیشل، اتیوپی، کویت.

پاسپورت اصلی تمامی کشور های بالا قابل تهیه است.

احسان مهاجر
دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.